POWER GYM TEAM

GLAVNI TRENER

Nikola Radočaj

Rođen 1979 g. i od samog početka djetinjstva i odrastanja bio je aktivan u sportu. Od svoje osme godine aktivno je trenirao tenis. Početkom 1995 g. počinje s prvim treninzima u fitness centru u teretani radi postizanja kondicione snage i izdržljivosti i fizičkih sposobnosti u samom procesu treninga tenisača.

1997 g. upisuje Kineziološki fakultet u Zagrebu smjer Viši trener fitnessa, 1998 g. počinje raditi kao trener u fitness centru Power Gym u Velikoj Gorici. Kroz trenerski posao u tom periodu počinje aktivno s kondicionim treninzima s utezima i aerobikom,te 1998 g. odlazi na prvo prvenstvo hrvatske u natjecateljskom aerobiku. U tom periodu studiranja i rada u fitness centru počinje aktivnije se baviti procesima treninga s utezima i srodnim principima treninga body building programa te usavršava svoje teoretsko i praktično znanje.

2008 g. završava i diplomira studiji Kineziološkog fakulteta izobrazba Višeg trenera fitnessa, izlazi na body building natjecanje i postiže odličan plasman i spremljenost na tom natjecanju te ostavlja odličan dojam na profesore Kineziološkog fakulteta te vodeće ljude body building scene u hrvatskoj.

Od 2009 g. počinje pisat za časopis Smile kao vanjski suradnik kolumne Fitness.

Radi kao glavni trener i voditelj Fitness centra Power Gym u Velikoj Gorici.

Uz dugogodišnje kvalificirano znanje različitih programa treninga,prehrane,suplementacije radi kao privatan trener mnogim poznatim ličnostima javnog života,poslovnim ljudi,sportašima i rekreativcima.


VANJSKI SURADNIK

Goran Pešl

Gdje se nalazimo:

Matije Slatinskog 5, 10410 Velika Gorica

Radno vrijeme teretane

PONEDJELJAK - PETAK: 8:30h - 22:00h

SUBOTA: 09:00h - 20:00h

NEDJELJOM I PRAZNICIMA: NE RADIMO

×

Power Gym

Matije Slatinskog 5, 10410 Velika Gorica

tel: 01 6214 495

mob: 098 570 559


email:nikola.radocaj@gmail.com

×